info@eipc.se +46 8 403 058 30
Vill du ha problem…
11 oktober, 2018
0

…att lösa?

Vi söker nu samarbete med riktigt vassa IT-tekniker som gillar att lösa problem och att designa moderna, säkra och tillförlitliga IT-lösningar. Vi söker dig som älskar tekniska utmaningar men kanske helst lämnar försäljning, kundkontakter och administration till andra.

European IP Cloud AB (EIPC) hjälper företag att automatisera och effektivisera sina verksamheter. Vi tar ett helhetsansvar genom att skapa en stabil och kostnadseffektiv drift av företagets IT-miljö. Vi sitter i moderna och ändamålsenliga lokaler i korsningen Grev Turegatan och Humlegårdsgatan. Granne med Sturegallerian och med omedelbar närhet till alla kommunikationer erbjuder denna lokal ett av de bästa lägena i centrala Stockholm. På kontoret på Grev Turegatan 19 har vi vår sambandscentral men vi använder digitala verktyg och kommunikationslösningar vilket gör att vi oftast kan verka oberoende av tid och plats. På EIPC är vi fast beslutsamma om att skapa en distribuerad organisation där vi arbetar fria från geografiska platser och fasta arbetstider.

Vi är nu inne i en expansiv fas och behöver utöka med fler medarbetare (med medarbetare menar vi anställda, samarbetspartners såväl som gigande frilansare) som vill ta steget och bli en del av den spännande nya arbetsmarknaden som nu växer fram. Kännetecknande för att arbeta tillsammans med oss:

  • Moderna arbetssätt (molnbaserat, papperslöst och digitalt).
  • Flexibla arbetstider och arbetsplatser.
  • Flexibla anställningsformer.
  • Innovativa, alltid den senaste tekniken, ständig utveckling.
  • Fastprisavtal ger förutsättningar för långsiktig utveckling och planerat underhåll istället för brandkårsutryckningar.

Om det här låter intressant kontaktar du Peter Myrefjord för vidare dialog. Du får också jättegärna tipsa personer i ditt nätverk som du tror skulle gynnas av ett samarbete med oss.

Lämna ett svar