info@eipc.se +46 8 403 058 30
Vi har inte öppet åtta till fem, har ni?
10 augusti, 2016
0

Det är viktigt att poängtera, vi är inte riktigt som alla andra:

Vi har inget kontor

Vi har allt vi behöver för att kunna driva vårt företag och hjälpa våra kunder tillgängligt online från vilken Internetansluten enhet som helst. Det gör att vi kan jobba precis där det passar bäst för tillfället; hemifrån, på plats ute hos våra kunder, från sommarstället.

Vi har ingen skrivare

När vi startade vårt företag lät vi bli att köpa en skrivare. Inte av kostnadsskäl utan för att vi från första början ville se till att leva som vi lär. All information ska vara lättillgänglig, sökbar och säker, det blir den inte när det skrivs ut på papper.

Vi har inga öppettider

Vi brukar säga att vi erbjuder en service och tillgänglighet utöver det vanliga. Få av våra kunder har idag några exakta kontorstider, och eftersom vi vill vara tillgängliga när våra kunder behöver oss så har vi inte heller det. Vi tycker också att det är självklart att erbjuda service och underhåll av era system på tider då vi kan göra det utan att orsaka irriterande driftstörningar och dyra avbrott.

Vi är snabba och anpassningsbara

Eftersom vi inte är bundna till någon geografisk plats, inte har information på papper och ständigt håller oss uppdaterade om vad som händer i branschen kan vi hålla oss extremt flexibla och lättrörliga, vi anpassar ständigt oss själva och hela vår verksamhet efter rådande förutsättningar.

Vi sätter alltid säkerheten i fokus

Det är oundvikligt att vi behöver hantera en hel del viktigt information, er information. Det gör att vi alltid måste sätta säkerheten i fokus. Vi använder system av högsta säkerhetsklass och alla våra medarbetare får skriva på sekretessavtal.

Lämna ett svar