info@eipc.se +46 8 403 058 30

EIPC Security

Säkerhet måste vara enkelt. Speciellt riktat mot mindre företag där tid och resurser ofta är en begränsande faktor. Vi har därför paketerat de säkerhetstjänster som behövs för att upprätthålla en god grundläggande säkerhetsnivå. Vårt paket för grundläggande IT-säkerhet innehåller:

  • Grundläggande säkerhetsutbildning.
  • Övervakat skydd mot skadlig kod.
  • Övervakat skydd av mobila enheter.
  • Övervakad backup.
  • Strukturerad hantering av uppdateringar.

Tillsammans med våra säkerhetspartners arbetar vi dagligen med hantering av IT-attacker. Alla våra säkerhetstjänster utgår från en SOC (Security Operation Center, ungefär Larmcentral) som är bemannat med säkerhetsexperter, dataanalytiker och certifierade informationssäkerhetskonsulter (SSF1100) med många års erfarenhet.

Våra övervakade tjänster ger er löpande åtgärdsrapporter vid brister och ständig optimering för att passa ert företags unika förutsättningar och behov. I händelse av en incident finns snabb tillgång till kompetenta säkerhetsexperter.

Givetvis är det alltid bäst att vara väl förberedda och ha system och rutiner på plats innan ett intrång sker, men tveka inte att kontakta oss så fort ni misstänker att ni utsatts för något, vi har möjlighet att agera snabbt och kraftfullt vid behov.

Mer information:
Säkerhetsnyheter