info@eipc.se +46 8 403 058 30

Så här arbetar vi

Frihet och flexibilitet

EIPC är en helt distribuerad organisation. Vi har ingen plats eller några arbetstider att förhålla oss till. Vi arbetar var vi vill, en pålitlig internetförbindelse är vårt enda krav. Vi loggar in i våra gemensamma digitala verktyg på de tider som passar våra liv bäst. Vi kommunicerar asynkront, arbetar autonomt och tar stort ansvar för vårt arbete.

 

Mångfald och integration

Vi är dedikerade till att bygga en varm, öppen och inkluderande arbetsmiljö, säker och välkomnande för människor med all bakgrund. Alla som går med i vårt team måste godkänna en gemensam uppförandekod.

 

Introduktion och kompetensutveckling

När du börjar hos oss träffar du din teamledare personligen för att lägga upp en plan för din introduktion. Ni går igenom de produkter och tjänster vi levererar grundligt, stiftar bekantskap med våra digitala verktyg och går igenom våra arbetsrutiner. Så länge du är med i vårt team kommer du att få regelbunden återkoppling från såväl din teamledare som dina arbetskamrater.

 

Intressanta arbetsuppgifter

Med ett modernt och flexibelt arbetssätt håller vi oss ständigt relevanta och erbjuder service och tillgänglighet utöver det vanliga. För att leva upp till det behöver vi hela tiden ta till oss den senaste tekniken och utveckla nya produkter och tjänster. Som en del av vårt team kommer du att ha stora möjligheter att själv påverka vilka typer av arbetsuppgifter och projekt du vill delta i.

 

Distansförhållande

Även om vi arbetar helt distribuerat betyder det inte att vi inte kan bygga nära relationer med våra arbetskamrater. Våra digitala kommunikationsverktyg används dagligen för icke arbetsrelaterade diskussioner. Vi har även regelbundna teamaktiviteter där vi träffas och gör spännande aktiviteter tillsammans.

 

Mer information:
Karriär
Så här bygger vi en vinnande distribuerad organisation