info@eipc.se +46 8 403 058 30
Telefonilösningar
10 september, 2020
0

Hur väljer du en telefonilösning som passar ditt företag?

Svårt att välja?
Mobiltelefoni, IP-telefoni, fast telefoni, telefonväxel eller kanske en mobilväxel…

Det finns mängder av telefonlösningar på marknaden idag. Alla leverantörer intygar att just deras lösning är den bästa. Vår erfarenhet säger dock att ingen telefonilösning passar alla. Vi, som leverantörsoberoende partner, kan hjälpa er genom att titta på era verkliga behov och rekommendera en lösning utifrån det.

Det ska inte bara vara enkelt att välja, det skall även vara enkelt att köpa växel. Men framförallt ska det vara enkelt att installera och använda er nya telefonilösning. Vi på European IP Cloud hjälper dig hela vägen från val av växel till installation och användarsupport. Våra konsulter har lång erfarenhet av telefonilösningar och håller sig hela tiden uppdaterade på vad som finns på marknaden och vad som fungerar. Utnyttja den kunskapen!

Oavsett val av teknisk lösning så är vår starka rekommendation att du väljer en telefonipartner där du slipper långa supportköer och bundna avtal. Det är en vanlig tidstjuv i vardagen.

Mobilabonnemang
Vi på EIPC vill underlätta din vardag för att du ska kunna fokusera på din verksamhet. Därmed erbjuder vi mobilabonnemang som är enkla, digitala och prisvärda. Mobilabonnemanget innebär fria samtal, SMS och MMS där du kan välja mellan 2 GB, 10 GB, 30 GB eller 100 GB för mobiltelefon utan bindnings- eller uppsägningstid. För att effektivisera din vardag sköter vi allt kringarbete.

Hör av dig för mer information – vi garanterar dig korta telefonköer, snabb problemlösning och all information på bordet.

Mobil växel
I bland räcker inte vanliga mobilabonnemang till. När behovet uppstår kan vi enkelt koppla på en mobil växel kopplat till dina abonnemang. Med en mobil växel ringer dina kunder in till ett gemensamt fastnummer som sedan skickar samtalen vidare till dina anställdas mobilnummer. Kom igång på en minut.

Leasa telefoner
Vi erbjuder även mobiltelefoner kopplade till dit mobilabonnemang.
Kontakta oss för mer information!

Lämna ett svar