info@eipc.se +46 8 403 058 30
Hög tid till att uppgradera till Windows 10
16 maj, 2016
0

Windows 10 släpptes den 29 juli 2015. Det Windows 10 som lanserades förra sommaren var inte perfekt och det har varit många som klagat på barnsjukdomar och funktioner som saknats. Nu har det dock gått ett år med kontinuerliga uppdateringar vilket gjort att Windows 10 för länge sedan passerat gränsen för att klassas som välfungerande.

Windows 10 är fullspäckat med nya funktioner och kommer att fortsätta att utvecklas. För konsumenter och småföretag som har en av de licenserna är det dessutom gratis. Om du idag har en licens för Windows 7, Windows 8 eller Windows 8.1 har du möjlighet att kostnadsfritt uppgradera till Windows 10. Det tidsbegränsade erbjudandet om en gratis uppgradering till Windows 10 gäller i ett år efter lanseringen, det vill säga fram till den 29 juli 2016. Licensen är giltig på livstid och det finns ingen abonnemangskostnad eller dylikt.

Windows 10 kommer att vara den “slutgiltiga” versionen av Windows från Microsoft. Det innebär att när du väl uppgraderat till Windows 10 kommer du aldrig mer behöva göra några större uppgraderingar av datorn utan systemet kommer att uppgraderas  automatiskt.

Detta sammantaget gör att vi rekommenderar våra kunder att uppgradera till Windows 10. De enda anledningarna att inte uppgradera är om ni använder specialskrivna program som av någon anledning inte fungerar med Windows 10 eller om datorn inte är tillräckligt kraftfull för att klara systemkraven.

Kontakta oss gärna så hjälper vi er med en plan för hur ni kan uppgradera till Windows 10 på ett säkert och strukturerat sätt.

Lämna ett svar